Pınarhisar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: OKULUMUZ 2012-2013 ÖĞRETİM YILINDA YENİ AÇILAN BİR OKULDUR.2012/2013 öğretim yılı 1.döneminde 6 öğrencimiz Takdir Belgesi,10 Öğrencimiz Teşekkür Belgesi almaya hak kazanmıştır.01/09/2014 Tarihinden itibaren Beylik Mah. Atatürk ilkokulu binasına taşınılmıştır.2015-2016 öğretim yılı itibarıyla 93 öğrencisi olan bir okul durumdadır.

Saatler: 08:40 giriş 16:00 çıkış
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: Köylerden gelen öğrencilerimiz, taşımalı servislerle gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: İlçemizdeki sportif,kültürel,sosyal etkinliklere katılım sağlanmaktadır.Ayrıca 2015-2016 öğretim yılında İl merkezindeki futsal erkekler müsabakalarına katılarak il 3.olma başarısı göstermiştir. 2017-2018 öğretim yılında yıldız kızlar satranç turnuvasında il 1.cisi olarak ilimizi nisan 2018 tarihinde tekirdağ´da yapılacak bölge yarışmalarında temsil edeceklerdir.Tüm öğrenci ve öğretmenlermizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.
Bilimsel Etkinlikler: 2017-2018 öğretim yılında Tübitak 4006 bilim fuarına katılım sağlandı.Çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK Projesi
Diğer Hususlar: Okulumuz Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün düzenlediği mesleki yarışmalara (Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma ,Ezan Okuma gibi) katılım sağlamaktadır.

WEB - https://pinarhisarimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - BEYLİK MAH.SALİH BİLİNMEZ CAD.NO107 PINARHİSAR/KIRKLARELİ

Öğretim Şekli :Normal-Tam gün

Yerleşim Yeri - BEYLİK MAH.SALİH BİLİNMEZ CAD.NO:159 Pınarhisar/KIRKLARELİ

Adres - BEYLİK MAH.SALİH BİLİNMEZ CAD.NO107 PINARHİSAR/KIRKLARELİ

Ulaşım Ulaşım minibüslerle il merkezine ve diğer ilçelere sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 30 km. ulaşım minibüslerle, İlçe merkezine 400 metre yürüyerek