MESLEK HİKAYELERİ PROJESİ BAŞLATILDI

Meslek Hikayeleri Projemizin ilk konuğu Jeoloji Mühendisi Sn. Okan AKTOPRAK okulumuzu ziyaret etti.

06.10.2023 89

Öğrencilerimizin nitelikli meslek gruplarına dair merak ettiği hususlar olduğunu fark ederek başlattığımız Meslek Hikayeleri projemizin ilk konuğu okulumuza geldi. Öğrencilerin doğru bir kariyer planlaması yapması en az doğru bir çalışma sistemi kadar önemli görülmektedir. Bu nedenle 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı içerisinde birbirinden farklı meslek gruplarına mensup kişileri okulumuzda ağırlamaya karar verdik.

05.10.2023 tarihinde bu amaçla davet ettiğimiz, Maden-Tetkik-Arama (MTA) Kurumu'nda görevli Jeoloji Mühendisi Sn. Okan AKTOPRAK davetimizi kırmayarak okulumuza teşrif etti. Öğrencilerin meraklı sorularını özenle yanıtlayan AKTOPRAK, meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken hususların altını çizdi.

İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak kendisine davetimizi kırmayarak okulumuzu ziyaret ettiği için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

06-10-202306-10-202306-10-2023