Filistin'e Destek Cami Buluşması Programına Katılım Sağlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 81 ilde organize ettiği "Filistin'e Destek için Sabah Namazı BUluşması" etkinliğine okulumuz öğrencileri katılım sağladı.

01.11.2023 49

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa KUM nezaretinde farklı eğitim kademelerinde öğrenim gören öğrencilerimiz 28 Ekim sabahı Hundi Hatun Camii'nde bir araya geldi. Kılınan sabah namazı ve yapılan duaların ardından ilçemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün çorba ikramıyla etkinlik sona erdi.

Başta bakanlık nezdinde bu etkinliği organize eden ve çocuklarımızın camiyle buluşmasını, zalime karşı durmasını sağlayan yetkililere, ardından ilçemizde etkinliğin organizasyonunu üstlenen İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hekim DEMİRCİ'ye ve işbirliği için İlçe Müftülüğümüze sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

01-11-202301-11-202301-11-2023