Ara Tatil LGS Kampı Düzenlendi.

8. Sınıf öğrencilerimizle ve gönüllü olan okulumuz öğretmenleriyle birlikte ara tatilde LGS Kampı düzenledik.

25.11.2023 106

Öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırmak adına okulumuzda gönüllü bir biçimde ara tatil LGS kampı düzenlendi. Öğrencilerimizin eksikliklerini gidermek ve konularda önde giderek zaman kazanmak adına yaptığımız bu çalışmada öğrencilerimiz, ilçe ve ildeki rakiplerinden bir adım öne geçme fırsatı elde ettiler. Her gün farklı yayınlara ait kaliteli denemeler çözüldükten sonra öğrencilerimizle birlikte ders yaparak LGS Hazırlıkta ilçemizde daha önce yapılmamış bir çalışmaya imza attık.

Gönüllü bir şekilde bu çalışmaya imza atan fedakar öğretmenlerimiz Kadriye GÜNERİ, Buket ÖZGEN, Emel KAYACIK ve Halit KARGA'ya çok teşekkür ederiz.

Başarı asla tesadüf değildir.

25-11-202325-11-202325-11-202325-11-2023